Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

" ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΈΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΕΣ ΦΥΛΛΑΔΊΩΝ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΑΙ ΘΑ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΆ". Αυτή η ανακοίνωση και άλλες παρόμοιας βλακείας είναι αναρτημένες στις περισσότερες πόρτες πολυκατοικιών στην Αθήνα. Τουλαχιστο δεν απαγορεύεται η είσοδος σε κλέφτες , δολοφόνους , βιαστές κλπ.
Φυσικά δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγαλοπωλητες που χρόνια τώρα μας πηδάνε ελευθέρα και ωραία, χρησιμοποιούν μάλιστα και το μαστίγιο που λέγεται πιστωτική κάρτα με τα τσουχτερά και απολαυστικά επιτόκια.
Τα παιδιά που μοιράζουν τα διαφημιστικά φυλλάδια ,επικίνδυνα και αυτά .Εμείς γουστάρουμε τις διαφημίσεις της τηλεόρασης που μας οδηγούν χύμα και τσουβαλατους στους προαναφερθέντες μεγαλοπωλήτες.
Όσο αφορά έντυπα διακίνησης ιδεών. Αυτά και αν είναι επικίνδυνα !!! Τι θα κάνουν τότε οι δημοσιογραφισκοι του έντυπου και ηλεκτρονικού ''τύπου'?
Φίλοι μου είναι δίκαιο να διεκδικούμε την ασφάλεια του σπιτιού μας ,αλλά από τη στιγμή που το δίκαιο μας γίνεται νόμος φτάνουμε στα παραπάνω τραγικά αποτελέσματα.

5 σχόλια:

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

Καλησπερα απο Πειραια φιλαρακο ..

καλο Πασχα αδερφε !!

Ελενα καπακιώτου είπε...

καλη ανασταση φιλε

Unknown είπε...

STo onoma tis asfaleias vgainoun oi nomoi k oi apagoreuseis..nomoi pou mas isopedwnoun tin aksioprepeia..''psifisate kai nomo ma den allazw gnwmi!!''
exeis dikio...


geia xara

Ανώνυμος είπε...

Αμα σου "ανοιξουν" το σπιτι επειδη καποιος ¨μεροκαματιαρης" πλασιε αφησε ανοιχτη την εξωπορτα, θα παψεις να το παιζεις "κουλτουριαρης". Οι νομοι ειναι σωστοι απλα δεν τηρουνται λογω ατιμωρησιας.

j. t. είπε...

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ.