Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΙΝΟΒΑΣΙΕΣ

Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανένα γιατί δεν είμαστε ποιο ψηλά από αυτόν. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε την κρίση κανενός όσο χαμηλά κι αν έχουμε κυλήσει γιατί η ψυχή μας, είναι δεν είναι αθάνατη , είναι άξια σεβασμού.
Πρέπει να πραγματοποιούμε τα όνειρα μας ,είναι δεν είναι ανόσια , τότε μόνο θα μπορέσουμε να πούμε πως έχουμε μερίδα την Ελευθερία.
Πρέπει να επιδιώκουμε την Αταξία , γιατί η τάξη είναι μια μηχανή παράγωγης φόνων. Το βλέπουμε όπου και να στρέψουμε το βλέμμα μας σήμερα που προσπαθούν να επιβάλουν την παγκόσμια τάξη.
Έτσι πρέπει να λειτουργεί όποιος σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση του. Έτσι μόνο δεν σχοινοβατουμε ανάμεσα στα όνειρα του και τα κοινωνικά πρέπει.

2 σχόλια:

vereggaria είπε...

κανενα ονειρο δε ειναι ανουσιο.σημασια δε εχει απλα να ασπαζεσε την ελευθερια μονο,αλλα να κανεις ονειρα γι αυτην με αυτην.Σε ενα σχοινι δοκιμαζεις την ισορροπια σου,αλλα δε ειμαστε πιο ψηλα απο κανεναν.Η πραγματοποιηση ονειρων δε ειναι εργοστασιο π υπαρχει συστημα και τροπος.απλα νομιζω ταξιδευωντας το μυαλο μας ειμαστε κ ελευθεροι σαυτον τον γηρασμενο κοσμο της παραιτησης και της υποταγης.

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ είπε...

χαίρε καίσαρα ..
Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.